3. YERLEŞTİRME SONUÇLARI AÇIKLANDI / 3RD PLACEMENT RESULTS

Adaylar yerleştirme sonuçlarına UBYS üzerinden erişim sağlayabileceklerdir.

Sonuçları görüntülemek için sonuç ekranına başvuru sırasında verdiğiniz bilgileri doğru olarak girmelisiniz.

SONUÇLAR İÇİN TIKLAYINIZ.

ÖNEMLİ:

YERLEŞEMEYEN ADAYLAR SONUÇ EKRANINDA "BAŞVURU DÖNEMİNDE OLMADIĞIMIZ İÇİN YENİ BAŞVURU ALINAMAZ" UYARISINI ALACAKTIR.

Kabul mektubunu indirmek için adayların öğrenim ücretini ödemeleri gerekmektedir. (Alttaki resme bakınız.)

Öğrenim ücretini ödeyen adaylar kesin yaptıracaklarını taahhüt etmiş sayılırlar.

Öğrenim ücretleri 29 Ağustos 2022 tarihine kadar yatırılabilecektir.

29 Ağustos 2022 tarihine kadar öğrenim ücretlerini ödeyerek kabul mektuplarını indirmeyen adaylar kayıt hakkını kaybederler.

Kesin kayıt için son tarih 23 Eylül 2022'dir.

Kabul mektubuna sahip adaylar 23 Eylül 2022 tarihine kadar KAYITTA GEREKLİ BELGELER ile şahsen üniversitemize kayıtlarını yaptırabilirler.

Not: Türkiye Maarif Vakfı Okullarından mezun olan öğrencilerimizin öğrenim ücreti Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığınca ödenecektir. Maarif Vakfı Okullarından mezun olan öğrencilerimiz diplomalarını Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir. adresine veya +903662801061 Whatsapp numarasına göndermelidir.

Candidates will be able to access the placement results through UBYS.

Candidates must use the information they provided during the application to view their results.

CLICK FOR THE RESULTS.

IMPORTANT:

CANDIDATES WHO CANNOT BE PLACED WILL RECEIVE THE WARNING "NO NEW APPLICATION CAN BE TAKEN BECAUSE WE ARE NOT IN THE APPLICATION PERIOD" on the RESULT SCREEN.

To download the acceptance letter, candidates must pay the tuition fee. (Please see the picture below )

Candidates who pay the tuition fee are entitled to final registration.

Tuition fees must be paid online until August 29 2022.

Candidates who do not download their acceptance letters after paying their tuition fees until August 29 2022, will lose their right to enrol.

The deadline for final registration is September 23, 2022, for the candidates who paid their tuition fee and downloaded the acceptance letter.

Candidates with a letter of acceptance will register at our university in person until September 23, 2022, with the REQUIRED DOCUMENTS.

Note: The tuition fees of our students who graduated from Turkish Maarif Foundation Schools will be paid by the Presidency for Turks Abroad and Related Communities. Students who graduated from Turkish Maarif Foundation Schools should send their diplomas to Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir. or Whatsapp number: +903662801061