Hakkımızda

Kastamonu Uluslararası Öğrenci Ofisi'ne (UÖO) hoş geldiniz. ISO, farklı ülkeden yeni kayıt olacak ve devam eden uluslararası öğrencilere ilk elden yardım sağlamak için kampüste özel olarak tasarlanmış bir ofistir.

Kastamonu Üniversitesi (KÜ) için uluslararası öğrencilerin varlığı, üniversite hayatının vazgeçilmez ve değerli bir parçası olduğu için büyük önem taşımaktadır. KÜ olarak, 3000'in üzerinde tam zamanlı uluslararası öğrencimiz bulunmaktadır ve bölümlerimiz tarafından sunulan lisans programlarına her yıl 5000'den fazla başvuru almaktayız. Bu anlamda dünyanın her yerinden uluslararası öğrencileri ağırlama konusunda zengin ve uzun bir geleneğe sahibiz.

UÖO personeli, Türkiye'de ve özellikle Kastamonu'da eğitim-öğretim ve yaşam hakkında bilgili ve deneyimlidir. Bu doğrultuda, UÖO aracılığıyla binlerce uluslararası öğrenciye hem başvuru sürecinde hem de üniversiteye kayıt olduktan sonra danışmanlık hizmeti verilmektedir.

İster KÜ ailesinin bir üyesi olmak isteyen bir öğrenci adayı olun, ister KÜ'nün devam eden bir öğrencisi olun, kabul süreçleri ve diğer pratik bilgiler hakkında kapsamlı bilgiler sağlayan UÖO web sitesini keşfetmenizi öneririz. Sorularınızın cevabını internet sitemizde bulamazsanız, her zaman bizimle iletişime geçebilir veya yardımcı olabileceğimiz herhangi bir zamanda ofisimize gelebilirsiniz.

Başarılı ve verimli bir yıl için en iyi dileklerimle.