3. Yerleştirme Sonuçları Açıklandı! – 3rd Placement Results Announced

Adaylar yerleştirme sonuçlarına UBYS üzerinden erişim sağlayabileceklerdir.

Adaylar sonuçlarını görüntülemek için sonuç ekranına başvuru sırasında verdikleri bilgileri doğru olarak girmelidirler.

YERLEŞEMEYEN ADAYLAR SONUÇ EKRANINDA "BAŞVURU DÖNEMİNDE OLMADIĞIMIZ İÇİN YENİ BAŞVURU ALINAMAZ" UYARISINI ALACAKTIR.

SONUÇLAR İÇİN TIKLAYINIZ.

ÖNEMLİ:

YERLEŞEMEYEN ADAYLAR 4. BAŞVURU DÖNEMİNDE TEKRAR BAŞVURU YAPABİLİRLER.

Kabul mektubunu indirmek için adayların öğrenim ücretini ONLINE ödemeleri gerekmektedir.

Öğrenim ücretini ödeyen adaylar kesin yaptıracaklarını taahhüt etmiş sayılırlar.

Öğrenim ücretleri 15 Eylül 2023 tarihine kadar yatırılabilecektir.

15 Eylül 2023 tarihine kadar öğrenim ücretlerini ödeyerek kabul mektuplarını indirmeyen adaylar kayıt hakkını kaybederler.

Kesin kayıt için son tarih 25 Eylül 2023'tür.

Kabul mektubuna sahip adaylar 25 Eylül 2023 tarihine kadar KAYITTA GEREKLİ BELGELER ile şahsen üniversitemize kayıtlarını yaptırabilirler.

Candidates will be able to access the placement results through UBYS.

Candidates must use the information they provided during the application to view their results.

CANDIDATES WHO CANNOT BE PLACED WILL RECEIVE THE WARNING "NO NEW APPLICATION CAN BE TAKEN BECAUSE WE ARE NOT IN THE APPLICATION PERIOD" on the RESULT SCREEN.

CLICK FOR THE RESULTS.

IMPORTANT:

CANDIDATES WHO CANNOT BE PLACED CAN APPLY AGAIN AT THE FOURTH APPLICATION PERIOD.

To download the acceptance letter, candidates must pay the tuition fee ONLINE.

Candidates who pay the tuition fee are entitled to final registration.

Tuition fees must be paid online until September 15, 2023.

Candidates who do not pay tuition fees until September 15, 2023 will lose their right to enrol.

For the candidates who paid their tuition fee and downloaded the acceptance letter, the deadline for final registration is September 25, 2023.

Candidates with a letter of acceptance could register at our university in person until September 23, 2023, with the REQUIRED DOCUMENTS.