TÜRKİYE MAARİF VAKFI OKULLARI MEZUNLARINA DUYURULUR / TO THE ATTENTION OF TURKISH MAARIF FOUNDATION SCHOOLS GRADUATES

Türkiye Maarif Vakfı Okullarından mezun olan öğrencilerimizin öğrenim ücreti Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığınca ödenecektir. Maarif Vakfı Okullarından mezun olan öğrencilerimiz diplomalarını Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir. adresine veya +903662801061 Whatsapp numarasına göndermelidir.  The tuition fees of our students who graduated from Turkish Maarif Foundation Schools will be paid by the Presidency for Turks Abroad and Related Communities. Students who graduated from Turkish Maarif Foundation Schools should send their diplomas to Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir. or Whatsapp number: +903662801061 .