Kastamonu Üniversitesi | Geleceğini İnşa Edeceğin Üniversite

Türkiye Cumhuriyeti'ne bağlı yurt dışındaki okullardan mezun olan öğrencilere duyurulur! | Important notice for students graduating from schools abroad affiliated to the Republic of Türkiye!

Milli Eğitim Bakanlığı, Türkiye Maarif Vakfı, Türkiye Diyanet Vakfına bağlı liselerden mezun olup lisans ve ön lisansa kayıt yaptıran öğrencilerimizin öğrenim ücreti Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığınca ödenecektir. Adı geçen okullardan mezun olan öğrencilerimiz diplomalarını Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir. adresine veya +903662801061 Whatsapp numarasına göndermelidir.  The tuition fee of our students who graduated from high schools affiliated to the Ministry of National Education, Türkiye Maarif Foundation, Türkiye Diyanet Foundation and enrolled in undergraduate and associate degree programs will be paid by the Presidency for Turks Abroad and Related Communities. Students who graduated from the mentioned schools should send their diplomas to Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir. or +903662801061 Whatsapp number.