KÜYOS-2021 HAKKINDA ÖNEMLİ GÜNCELLEME/IMPORTANT ANNOUNCEMENT ABOUT KUYOS-2021

KÜYÖS BAŞVURU TARİHİ TAM KAPANMA NEDENİYLE 6 MAYIS 2021 PERŞEMBE GÜNÜNE KADAR UZATILMIŞTIR.

KÜYÖS-2021 KASTAMONU, ANKARA, İSTANBUL, BURSA ve GAZİANTEP sınav merkezlerinde yapılacaktır.

Şimdiye kadar yeterli başvurunun olmadığı ANTALYA, ESKİŞEHİR, İZMİR ve TRABZON sınav merkezlerinde 6 MAYIS 2021 PERŞEMBE GÜNÜNE KADAR yeterli başvuru sayısına ulaşılamaması halinde bu sınav merkezlerindeki sınavlar iptal edilecektir.

Başvuru yaptığı sınav merkezinde sınavı iptal edilen adaylar talep etmeleri halinde sınavın yapılacağı merkezlerden birinde sınava girebilecekler ya da başvurularının iptalini talep ederek sınav ücretini iade alabileceklerdir.

Başvuru süreci tamamlandığında ilgili duyurular yapılacaktır.

KÜYÖS APPLICATION DATE HAS BEEN EXTENDED TO MAY 2021 THURSDAY DUE TO THE FULL CLOSURE.

KÜYÖS-2021 will be held in KASTAMONU, ANKARA, İSTANBUL, BURSA ve GAZİANTEP examination centers.

If a sufficient number of applications cannot be reached until 6 MAY 2021 THURSDAY in ANTALYA, ESKİŞEHİR, İZMİR and TRABZON examination centers, the exams in these centers will be canceled.

Candidates whose exam is canceled will be able to take the exam in one of the centers where the exam will be held, or they will be able to get the exam fee fully refunded by requesting the cancellation of their application.

Relevant announcements will be made when the application process is completed.