KÜYÖS-2022 HAKKINDA ÖNEMLİ DUYURU!

KÜYÖS-2022 KASTAMONU, ANKARA, İSTANBUL ve BURSA sınav merkezlerinde yapılacaktır.

Yeterli başvuru olmadığı için ANTALYA, ÇANAKKALE, GAZİANTEP, İZMİR ve MERSİN sınav merkezlerindeki  sınavlar İPTAL EDİLMİŞTİR.

KASTAMONU, ANKARA, İSTANBUL ve BURSA sınav merkezleri için başvuruların alınması 20 MAYIS 2022 tarihine kadar uzatılmıştır.

Başvuru yaptığı sınav merkezinde sınavı iptal edilen adaylar talep etmeleri halinde (a) sınavın yapılacağı merkezlerden birinde sınava girebilecekler ya da (b) başvurularının iptalini talep ederek sınav ücretini iade alabileceklerdir.

Sınavın iptal edildiği merkezlere başvuru yapmış olan adayların aşağıda bulunan, taleplerine uygun dilekçeyi doldurup İMZALAYIP tarattıktan sonra 20 MAYIS 2022 tarihine kadar Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir. e-posta adresine göndermeleri gerekmektedir.

Sınav ücreti iade dilekçesini indirmek için TIKLAYINIZ.

Sınav merkezi değişiklik talebi dilekçesini indirmek için TIKLAYINIZ.

NOT: Yalnızca başvuru yaptığı sınav merkezindeki sınav iptal edilen adayların talepleri karşılanacaktır.

KÜYÖS-2022 will be held in KASTAMONU, ANKARA, İSTANBUL and BURSA examination centers.

The exams in ANTALYA, ÇANAKKALE, GAZİANTEP, İZMİR ve MERSİN examination centers are canceled.

Applications for KASTAMONU, ANKARA, ISTANBUL and BURSA examination centers have been extended until 20 MAY 2022.

Candidates whose exam is cancelled will be able to take the exam in one of the centers where the exam will be held, or they will be able to get the exam fee fully refunded by requesting the cancellation of their application.

Candidates who applied to the centers where the exam has been cancelled should fill in the related petition below and send it to the e-mail address Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir. after SIGNING.

CLICK HERE to download the exam fee refund petition.

CLICK HERE for the test center change request petition.

NOTE: Only the requests of the candidates whose exam is cancelled can apply.