KAYIT İŞLEMLERİ İLE İLGİLİ ÖNEMLİ DUYURU

ÜNİVERSİTEMİZE YENİ KAYIT YAPTIRACAK OLAN YABANCI UYRUKLU ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE!

Üniversitemize yeni kayıt yaptıracak olan yabancı uyruklu öğrencilerimiz yüz yüze veya online kayıt yaptırabileceklerdir. Yüz yüze kayıtlar 21-25 Eylül 2020 tarihlerinde yapılacaktır. Online kayıtlar ise 17 Eylül-30 Ekim 2020 tarihlerinde gerçekleştirilecektir. 30 Ekim 2020 tarihi saat 17.30’a kadar kayıt yaptırmayan aday öğrencilerin kayıtları iptal edilecektir.

Yüz yüze kayıt yaptırmak isteyen adaylar detaylı bilgiye BURADAN ulaşabilirler.

Online kayıt yaptırmak isteyen adaylar detaylı bilgiye BURADAN ulaşabilirler.

Özel yetenek sınavı ile öğrenci kabul eden programlara kayıt hakkı kazanan adaylar Kabul Belgelerinde belirtilen tarihte yapılacak olan özel yetenek sınavından başarılı olmaları halinde 5-7 Ekim 2020 tarihleri arasından kayıt hakkı kazandıkları fakülte/yüksekokul öğrenci işlerine başvurarak kayıtlarını yaptırabileceklerdir.

İlk Yerleştirmede Özel Yetenek Sınavı ile öğrenci alan programlar için Türkçe Yeterlik Sınavı (TÖMER) 8 Ekim 2020 tarihinde yapılacaktır. Ayrıntılı bilgi ve başvuru için tıklayınız.

KAYIT YENİLEYECEK MEVCUT YABANCI UYRUKLU ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE

Kayıt yenileme işlemleri 21Eylül-2 Ekim 2020 tarihlerinde yapılacaktır.

Kayıt yenileme işlemleri ilgili detaylı bilgiye BURADAN ulaşabilirsiniz.

إعلان هام عن إجراءات التسجيل

نلفت عناية طلابنا الأجانب الذين سيسجلون في جامعتنا إلى أنه!

سيتمكن الطلاب الأجانب الذين سيتم تسجيلهم حديثًا في جامعتنا من التسجيل بالحضور شخصيا إلى الجامعة أو عبر الإنترنت.

و سيتم إجراء عمليات التسجيل شخصيا في الفترة ما بين 21-25 سبتمبر 2020.

في حين ستتم عمليات التسجيل عبر الإنترنت في الفترة من 17 إلى 25 سبتمبر 2020.

و سيتم إلغاء الطلاب المرشحين الذين لم يسجلوا حتى الساعة 17:30 يوم 25 سبتمبر 2020.

يمكن للمرشحين الذين يرغبون في التسجيل شخصيا للحصول على معلومات مفصلة بالنقر هنا.

يمكن للمرشحين الذين يرغبون في التسجيل عبر الانترنت للحصول على معلومات مفصلة بالنقر هنا.