DÖRDÜNCÜ YERLEŞTİRME SONUÇLARI AÇIKLANMIŞTIR.

Dördüncü yerleştirme işlemleri tamamlanmıştır.

LÜTFEN AŞAĞIDAKİ BİLGİLERİ DİKKATLİCE OKUYUP İLGİLİ TARİHLERE UYGUN ŞEKİLDE KAYIT İŞLEMLERİNİZİ TAMAMLAYINIZ.

Dördüncü yerleştirme işlemleri sonucunda yerleştirme hakkı kazanan adaylar aşağıdaki listede belirtilmiştir

Yerleştirme hakkı kazanan adaylar için kabul belgesi düzenlenmeyecektir.

Adaylar kabul mektubu olmaksızın yerleştirilmeye hak kazandıkları Fakülte/Meslek Yüksekokulu öğrenci işleri birimine başvurarak kayıt yaptırabilirler.

Kayıt tarihleri: 12 Eylül 2022 – 13 Eylül 2022 (Geçerli Türkçe Yeterlik Belgesi Olmayan Adaylar)

Kayıt tarihleri: 12 Eylül 2022 – 23 Eylül 2022 (Geçerli Türkçe Yeterlik Belgesi Olan Adaylar)

Özel Yetenek Sınavı ile öğrenci kabul eden programlara yerleşen adaylar aşağıda belirtilen tarihlerde özel yetenek sınavına girmek için ilgili fakültede hazır bulunmalıdırlar. Özel yetenek sınavından başarılı olmaları halinde kesin kayıtlarını tamamlayabilirler.

Güzel Sanatlar Fakültesi: 15 Eylül 2022 Saat: 10:00

Spor Bilimleri Fakültesi: 16 Eylül 2022: 10:00

Eğitim Fakültesi Resim ve Müzik Öğretmenliği: 15 Eylül 2022 Saat: 10:00

KAYITTA GEREKLİ BELGELER İÇİN TIKLAYINIZ.

TÜRKÇE YETERLİK SINAVI HAKKINDA BİLGİ İÇİN TIKLAYINIZ. SINAV TARİHİ 14 Eylül 2022 Saat:10:00

SONUÇ LİSTESİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Not: 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu kapsamında yerleştirme hakkı kazanan adayların  pasaport/kimlik no, ad, soyad bilgilerinin bazı bölümleri sansürlenmiştir.