BİRİNCİ YERLEŞTİRME ÖĞRENİM ÜCRETİ ÖDEME TARİHİ/FIRST PLACEMENT TUITION FEE PAYMENT DATE

Akademik takvimde yapılan güncellemeler sonucunda birinci yerleştirmede yerleşen adayların öğrenim ücreti ödeme tarihi 3 Ağustos 2022'ye kadar uzatılmıştır.

Ödeme ekranında eğer sorun yaşıyorsanız, lütfen farklı bir internet tarayıcısı (Edge, Chrome, Mozilla, Opera, Safari vb.) ile tekrar deneyiniz.

Due to the updates made in the academic calendar, the tuition fee payment date of the candidates placed in the first placement has been  extended until August 3, 2022.

If you are having problems with the payment screen, please try again with a different internet browser (Edge, Chrome, Mozilla, Opera, Safari, etc.).