2020-2021 AKADEMİK YILINDA YENİ KAYIT YAPAN ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE

ÖNEMLİ DUYURU

2020-2021 Akademik yılında Üniversitemize yeni kayıt yaptıran ancak ıslak imzalı, orijinal lise diplomasını ve diploma denklik belgesini üniversitemiz öğrenci işleri birimine teslim edememiş uluslararası öğrencilerin ıslak imzalı, orijinal diplomalarını bulundukları ülkedeki Türkiye Cumhuriyeti Büyükelçiliğine/Konsolosluğuna en geç 14 Mayıs 2021 tarihine kadar teslim etmeleri gerekmektedir.

Aksi halde, orijinal belgelerini teslim etmeyen adayların öğrenci kayıtları silinecektir.

ATTENTION ANNOUNCEMENTS

International students who are newly enrolled in our university in the 2020-2021 academic year but have not been able to submit their original high school diploma and diploma equivalency certificate to the university must submit their original documents to the Turkish Embassy / Consulate in their country by 14 May 2021 at the latest.

Otherwise, the registration of candidates who do not submit their original documents will be invalid.