Üçüncü yerleştirme işlemleri tamamlanmıştır. Kayıt hakkı kazanan adaylar aşağıdaki bilgiler çerçevesinde kayıt işlemlerini tamamlayabilirler.

Kayıt hakkı kazanan adaylar yerleştirildikleri fakülte öğrenci işlerine kayıtta gerekli belgelerle başvurarak kesin kayıtlarını yapabilirler.

Kayıt tarihleri 1 Aralık-15 Aralık 2020'dir. 15 Aralık 2020 tarihine kadar kayıt yaptırmayan adaylar kayıt haklarını kaybeceklerdir.

Türkçe dil yeterlik belgesi olmayan adaylar kayıt yaptırdıktan sonra 21 Aralık 2020 tarihinde yapılacak olan Türkçe yeterlik sınavına katılmalıdırlar.

Türkçe dil yeterlik sınavı başvurusu için tomer.kastamonu.edu.tr adresindeki duyuruları takip ediniz.

Aşağıdaki listede üçüncü yerleştirmede kayıt hakkı kazanan adayların listesi verilmiştir. Listede aday numaralarınız mevcuttur.

Buraya tıkladıktan sonra açılan sayfada sırasıyla Aday girişi>>Başvuru sonrası>>Yerleştirme kabul belgesi butonlarına tıklayarak pasaport/vatandaşlık numaranız ve aşağıdaki sonuç listesinde bulunan aday numaranızı girerek kabul belgenize ulaşabilirsiniz.

Ayrıca kabul belgenizini Uluslararası Öğrenci Koordinatörlüğüne gelerek temin edebilirsiniz.

Üçüncü Yerleştirme Sonuçları için TIKLAYINIZ.