Kastamonu Üniversitesi | Geleceğini İnşa Edeceğin Üniversite

KÜYÖS HAKKINDA ÖNEMLİ DUYURU

KÜYÖS-2023 KASTAMONUANKARA ve BURSA sınav merkezlerinde 29 Nisan 2023 tarihinde saat 14:00'da yapılacaktır.

Bu merkezler için başvurular 20 Nisan 2023 Saat 10:00'a kadar alınmaya devam edecektir.

Sınav giriş belgelerine 24 Nisan 2023 tarihi itibariyle erişilebilecektir.

Yeterli başvuru olmadığı için İSTANBUL sınav merkezindeki sınav İPTAL EDİLMİŞTİR.

İstanbul sınav merkezi için başvuru yapan adaylar talep etmeleri halinde

(a) sınavın yapılacağı merkezlerden birinde sınava girebilecekler ya da (Sınav Merkezi Değişiklik Dilekçesi için TIKLAYINIZ)

(b) başvurularının iptalini talep ederek sınav ücretini iade alabileceklerdir. (Sınav Ücreti İade Dilekçesi için TIKLAYINIZ)

Sınavın iptal edildiği merkezlere başvuru yapmış olan adayların yukarıda yer alan dilekçelerden taleplerine uygun dilekçeyi doldurup İMZALAYIP tarattıktan sonra 24 Nisan 2023 tarihine kadar Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir. e-posta adresine göndermeleri gerekmektedir.