KÜYÖS-2023 HAKKINDA-ABOUT FOR KUYOS-2023

Kastamonu Üniversitesi Yabancı Öğrenci Sınavı (KÜYÖS) 29 Nisan 2023 tarihinde gerçekleştirilecektir.

KÜYÖS ve TR-YÖS 2023-2024 Akademik yılı Uluslararası Öğrenci kabulü için yapılacak olan ilk yerleştirme başvurularında geçerli sınavlar olacaklardır.

Bu nedenle Üniversitemize kayıt yaptırmak isteyen öğrencilerin KÜYÖS'e veya TR-YÖS'e girmeleri gerekmektedir.

KÜYÖS yurtiçi ve yurtdışı merkezlerde gerçekleştirilecek olup sınav merkezleri en kısa sürede duyurulacaktır.

Detaylı takvim için tıklayınız.

Kastamonu University Examination for Foreign Students (KUYOS) will be held on April 29, 2023.

The only KÜYÖS and TR-YÖS score will be accepted for the first placement applications for the 2023-2024 Academic Year International Student admission.

For this reason, students who want to enroll in our University must take KÜYÖS or TR-YÖS.

KÜYÖS will be held in domestic and international centers, and exam centers will be announced as soon as possible.

Click for the detailed calendar.