4. YERLEŞTİRME ÖN BAŞVURULARI BAŞLADI

Lütfen aşağıdaki koşullara uyduğunuz takdirde başvuruda bulununuz. Aksi halde başvurunuz kabul edilmeyecektir.

1- Ön başvuru sonrası başvuru belgeleri şahsen teslim edileceği için adayların Kastamonu'da bulunmaları gerekmektedir. Bu nedenle Kastamonu'da bulunmayan adaylar başvuru yapmamalıdırlar.
2- Ön başvuruda birden fazla başvuru yaptığı belirlenen adayların tüm başvuruları iptal edilir. Bu nedenle başvurularınızı eksiksiz yapmanız önerilir.
3- Ön başvuruda eksik/hatalı bilgi verdiği anlaşılan adayların şahsen başvuruları kabul edilmeyecektir.
4- Ön başvuru yapıp başvuru belgelerini Koordinatörlüğümüze şahsen teslim etmeyen adayların başvuruları onaylanmaz.
5- Ön başvuruların alınmasında yoğunluğu önlemek için randevu sistemi oluşturulmuştur. Adaylar randevuya tam vaktinde gelmekle yükümlüdür.
6- Ön başvuruda alınan randevu gün ve saatinden önce ya da sonra Koordinatörlüğümüze yapılan şahsen başvurular kabul edilmeyecektir.
7- Pandemi koşulları nedeniyle şahsen başvurularda maske, mesafe ve hijyen tedbirlerine uyulması gerekmektedir. Bu tedbirlere uymayan adayların başvuruları kabul edilmeyecektir.
8- Birinci, ikinci ve üçüncü yerleştirme sonuçlarına göre herhangi bir programa kayıt hakkı kazanan adayların başvuruları kabul edilmeyecektir.
9- Ön başvurular Google Formlar aracılığıyla alınacak olup Google (gmail) hesabı ile giriş yapılması zorunludur.

Yukarıdaki koşullara uyuyorsanız aşağıdaki bağlantıya tıklayarak 29 Ağustos 2022 (08.30) – 31 Ağustos 2022 (17.30) tarihlerinde ön başvuruda bulunabilirsiniz.

4. YERLEŞTİRME ÖN BAŞVURUSU YAPMAK İÇİN TIKLAYINIZ.

Başvuru belgelerinin Koordinatörlüğümüze teslim tarihleri 05 Eylül 2022 - 07 Eylül 2022'dir.

Şahsen başvuruda adayın yanında bulundurması gereken belgeler aşağıdaki gibidir:

1- Başvuru dilekçesi (BURADAN ERİŞEBİLİRSİNİZ) eksiksiz olarak doldurulmalıdır. Dilekçede belirtilen bilgilerle internet üzerinden yapılan ön başvuruda belirtilen bilgiler aynı olmalıdır.

2- Kimlik/Pasaport aslı ve fotokopisi

3- Diploma/sınav sonuç belgesi aslı ve fotokopisi

Yerleştirme sonuçlarının açıklanması: 09 Eylül 2022

Kayıt tarihleri: 12 Eylül 2022 – 13 Eylül 2022 (Geçerli Türkçe Yeterlik Belgesi Olmayan Adaylar)

Kayıt tarihleri: 12 Eylül 2022 – 23 Eylül 2022 (Geçerli Türkçe Yeterlik Belgesi Olan Adaylar)

Kayıt tarihleri 3 (üç) gün ile sınırlı olduğu için adayların KAYITTA GEREKLİ BELGELERİ hazır bulundurmaları zorunludur.

Üçüncü Yerleştirme Takvimi

YAPILACAK İŞLEM

TARİH

İnternet Üzerinde Ön Başvuru